12 Ianuarie 2018Sursa: I.P.J. Bihor

Bănuiți de furturi din anexele unor imobile, cercetați de polițiștii din Oșorhei.

Joi, 11 ianuarie a.c., polițiști Secţiei nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Oșorhei au identificat si cercetat un bărbat de 50 de ani, din comuna Cheriu, județul Bihor, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cel în cauză este bănuit de polițiștii din Oșorhei că, în cursul lunii iulie 2017, ar fi sustras dintr-o anexă situată pe un teren viran din Alparea diverse scule în valoare de 500 lei.

Prejudiciu a fost recuperat de polițiști, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Tot joi, 11 ianaurie a.c., polițiștii din Oșorhei au identificat și cercetat doi tineri de 19 și 18 ani, din comuna Oșorhei și din Lăzăreni, județul Bihor, bănuiți de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cei doi sunt bănuiți de polițiștii din Oșorhei că, în cursul lunii iunie 2017, ar fi pătruns prin efracție în anexa unui imobil din localitatea bihoreană Cheriu și ar fi sustras diverse scule și aparatură electrică în valoare totală de 800 lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiști, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.