Caută în arhivă
Afişează

Polițiștii de prevenire şi proximitate bihoreni acţionează pe tot parcursul anului pentru prevenirea violenţei domestice şi informarea cetăţenilor cu privire la consecinţele comportamentului abuziv.

Citeşte tot

Polițiștii rutieri şi de prevenire bihoreni au susținut ore de educație rutieră în cadrul campaniei „Alege Viața – Vacanță în Siguranță”. Atât copiilor, cât și părinților, le-au fost oferite [...]

Citeşte tot

Polițiștii bihoreni vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte și siguranță de minivacanța de 1 Iunie şi pe timpul manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătoarea Pogorârii [...]

Citeşte tot

Elevii bihoreni şi-au dovedit cunoştinţele în materie de educaţie rutieră în cadrul concursului „Educaţia Rutieră - Educaţie pentru viaţă”, sub atenta supraveghere a poliţiştilor bihoreni.

Citeşte tot

Concursuri cu premii, diplome şi legitimaţii de „Poliţist pentru o zi”, pregătite de polițiștii bihoreni pentru copii, de Ziua Copilăriei.

Citeşte tot

Peste 100 de elevi şi profesori din şase judeţe s-au întrecut, la sfârşit de săptămână, în cadrul unui amplu concurs de prevenire pe teme juridice, sub genericul „Şcoala fără violenţă”.

Citeşte tot

Copii din zece județe s-au întrecut, la final de săptămână, într-o amplă competiție de educație rutieră.

Citeşte tot
11 Mai 2017Sursa: I.P.J. Bihor

PROIECTUL NAŢIONAL "ŞCOALA SIGURANŢEI TEDI"

Poliţiştii de prevenire bihoreni sunt alături de copii, pentru siguranţa acestora – Jocuri educative şi activităţi preventive derulate de poliţişti în 17 şcoli bihorene.

Citeşte tot
28 Aprilie 2017Sursa: I.P.J. Bihor

MINIVACANŢA DE 1 MAI, ÎN LINIŞTE ŞI SIGURANȚĂ

Polițiștii bihoreni vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte și siguranță de minivacanța de 1 Mai. Peste 800 de poliţişti bihoreni vor fi în teren, pentru siguranța participanților la [...]

Citeşte tot