Caută în arhivă
Afişează

Poliția Bihoreană recrutează candidați pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne - sesiunea ianuarie 2018.

Citeşte tot

Elevi organizați de polițiștii bihoreni în patrule școlare au dirijat traficul și „Tramvaiul siguranței rutiere” a fost prezent azi, pe străzile Oradiei, în ultima zi a Săptămânii Prevenirii Criminalității.

Citeşte tot

Expoziție de desene cu mesaje sugestive și dezbateri despre prevenirea violenței în familie, organizate de polițiștii bihoreni într-un cadru informal, în cea de-a patra zi a Săptămânii Prevenirii Criminalității.

Citeşte tot

Activități menite să prevină furturile și înșelăciunile au fost desfășurate de polițiștii bihoreni în gări, piețe, zone publice aglomerate, la blocurile de locuințe, dar și cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, [...]

Citeşte tot

Cele mai bune eseuri cu mesaje antiviolență scrise de liceeni, dar și recomandări preventive valoroase au fost publicate de polițiștii bihoreni în Ghidul de prevenire a criminalității „Mesajul meu antiviolenţă”, lansat la [...]

Citeşte tot

Acțiuni preventive, patrule școlare, expoziții de desene cu mesaj preventiv, eseuri pe tema antiviolenței, scenete și alte surprize au fost pregătite de polițiștii bihoreni pentru cei mici și cei mari, în cadrul [...]

Citeşte tot
28 Septembrie 2017Sursa: I.P.J. Bihor

CAMPANIA PREVENTIVĂ „ȘCOALA ÎN SIGURANȚĂ”

Polițiștii de prevenire și proximitate bihoreni au fost alături de copii, la început de an școlar, cu acțiuni punctuale și recomandări pentru a preveni victimizarea acestora.

Citeşte tot

Polițiștii de prevenire și proximitate bihoreni sunt alături de copii la început de an școlar, cu acțiuni punctuale și recomandări pentru a preveni victimizarea acestora.

Citeşte tot