Caută în arhivă
Afişează

Polițiștii de prevenire și proximitate bihoreni sunt alături de copii la început de an școlar, cu acțiuni punctuale și recomandări pentru a preveni victimizarea acestora.

Citeşte tot

Siguranţa în instituţiile de învăţământ din judeţul Bihor, prioritate a poliţiştilor bihoreni şi în anul şcolar 2017 – 2018.

Citeşte tot

Poliţiştii de prevenire şi proximitate bihoreni informează cetăţenii în cadrul campaniei preventive „Hoții sunt creativi, fii preventiv!”, pentru a preveni furturile din locuinţe.

Citeşte tot
24 August 2017Sursa: I.P.J. Bihor

VACANŢĂ DE VARĂ ÎN SIGURANŢĂ!

Polițiștii de prevenire bihoreni acționează pentru siguranța cetățenilor, pe parcursul întregului sezon estival.

Citeşte tot

Polițiștii bihoreni vor utiliza în cadrul acțiunilor desfășurate în trafic un pistol radar cu laser, foarte performant.

Citeşte tot

800 de poliţişti bihoreni vor fi la datorie, pe timpul manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului ( Sfânta Maria), pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică. Poliţiştii vor acţiona pentru [...]

Citeşte tot

Până la sfârșitul lunii august, patrule mixte formate din poliţişti români şi poliţişti maghiari vor patrula în zonele turistice din județul Bihor și în cele din judeţul Hajdu – Bihar, din Ungaria, [...]

Citeşte tot

Polițiștii de prevenire şi proximitate bihoreni acţionează pe tot parcursul anului pentru prevenirea violenţei domestice şi informarea cetăţenilor cu privire la consecinţele comportamentului abuziv.

Citeşte tot